Regen, regen en nog eens regen!

De laatste dag in Davenport is aangebroken en we hebben niet veel meer gedaan. Kan ook niet, alleen maar regen. Niet een flinke bui,  nee, onafgebroken regen. Dit hebben we nog nooit meegemaakt in juni, zo een slecht weer. De temperatuur is over het algemeen goed, rond de dertig graden, maar die regen.
We zijn gisteren nog naar de farmer market in Orlando gereden, dit hadden we in een reisverslag gelezen. Nou, niet de moeite waard. Het was in een park aan een meertje, dat was wel mooi. Maar wat een zwervers, ongelofelijk, echt diep triest. We hebben een rondje rond het meet gelopen en zijn toen naar New Smyrna Beach gereden. Eerst nog gaan brunchen voor vaderdag bij Another broken Egg. Dit restaurant hebben we vorig jaar in Charleston ontdekt. Het serveert alleen ontbijt en lunch/ brunch. Het was er erg druk en de wachttijd was 45 minuten, maar omdat wij maar met tweeën waren, zaten wij al na 20 minuutjes aan tafel. We hebben heerlijk genoten van een cocktail en een heerlijke brunch. Ik had weer de fried green tomatos en crabcakes, zo lekker. Met een volle buik op weg naar het strand, onderweg was er hevige regenval, als we maar naar het strand kunnen! Maar gelukkig was het hier droog. Je kon met je auto op het strand rijden, dit werd ook veel gedaan. We hebben het hier een tijdje uitgehouden, de zee was veel kouder dan aan de west kant , maar toch lekker. Toen het ook daar dreigend uitzag, zijn we weer naar huis gereden. Inmiddels waren we toch weer de hele dag onderweg geweest en ook weer verbrand. Jammer van het geld dat ik aan zonnebrand middel heb uitgegeven, gaat gewoon weer mee terug naar Nederland. Weer vergeten!
Vandaag laatste dingen geshopt en morgen terug naar Miami, voor de laatste twee nachten. En hopelijk nog wat zonneschijn.













Reacties