Were do we sleep? The night before.

Nadat de vlucht en de auto waren geboekt, begon het zoeken naar slaapplaatsen.
Allereerst park, sleep, fly geboekt bij Ibis Schiphol. Hier hebben we reeds enkele keren overnacht en dit is ons goed bevallen. Het is toch prettiger als je s'ochtends maar in de bus hoeft te stappen en wordt afgezet bij Schiphol en niet meer 2,5 uur hoeft te rijden vanuit Limburg.
Ook beginnen wij de vakantie graag met een hapje en een drankje, lekker relaxed. Je mag hier 3 weken parkeren, wij blijven iets langer en zullen 5 euro per dag moeten bijbetalen. De kamers zijn klein maar functioneel, ontbijt is niet uitgebreid, maar we hebben hier toch geen tijd voor. We vliegen nl al vroeg in de ochtend.

De eerste vluchtwijziging is ook al een feit. Het is zelfs een maatschappij wijziging! We vliegen nu naar NY met Brussels Airline. In eerste instantie waren we hier niet blij mee, maar toen we het vliegtuig bekeken waren we wel blij. Configuratie 2-4-2, dit vinden wij de prettigste configuratie.

Eerst zouden we vliegen met British Airline 3-3-3. Je zit dan meestal toch met een vreemde naast je.
Op de terugvlucht van Miami hebben we al twee plaatsen naast elkaar gekocht. We vliegen dan met een 747 en achterin heb je 3 rijen met 2 stoelen. Hier hebben we de middelste van vastgelegd. Dit is toch prettiger op een nachtvlucht.










Reacties