Aankomst

Nou, ik had me niet bang hoeven te maken voor de aankomst op NewArk. Dit ging probleemloos, we zaten binnen 50 minuten al in de taxi op weg naar ons hotel. Heerlijk!
Onze taxi was een Uber. Dit was onze eerste keer dat we Uber gebruikte, dus spannend.
Ik had thuis de app geïnstalleerd , gebruiksaanwijzing doorgelezen , dus easy peasy. En dat is ook zo. Je moet alleen zorgen dat je WiFi hebt en dan is het zo gepiept. Je kunt kiezen welke rit je pakt, hiervoor zijn er verschillende tarieven. We pakten het tarief met de kortste wachttijd en snelste aankomsttijd. Je kreeg een bericht met naam, automerk en nummerplaat. Binnen een minuut stond hij al voor de AirPort . We moesten nog rennen en kregen $0,45 boete voor het wachten van de chauffeur. Toen op naar Manhattan downtown. Het weer was jammer genoeg bewolkt dus je zag niet veel. Maar het is toch altijd weer indrukwekkend als je Manhattan ziet liggen. De rit duurde dik een half uur tot aan het hotel. Toen wisten we ff niet of de fooi online werd gegeven of aan de chauffeur direct , we hebben het maar gelijk aan de chauffeur gegeven.
Het inchecken in het hotel ging ook heel snel, we kregen een kamer op de negende verdieping. Kamer is prima en zelfs nog redelijk ruim voor New Yorkse begrippen. En wat een uitzicht, not!



Ff opfrissen en toen de stad in, al een beetje georiënteerd waar we morgen moet zijn voor de 9/11 tour.
Nog een hapje  gaan eten, toen douchen en om half negen gingen de luiken bij mij dicht. Op naar een nieuwe dag.

Reacties