Key’s

Na een lange reisdag met veel,hangen op het vliegveld, eindelijk in Miami. Hier weer lang wachten op de koffers en toen we die hadden, snel naar de metromover en naar de autoverhuur.
Helaas, mover kapot, dus allemaal in bussen. Het was echt “bloody hot” en we kregen allemaal water om het wachten een beetje te verlichten. Binnen notie stonden er 5 bussen en werden we naar de verhuurstations gebracht.
Wij moesten dit jaar bij Avis zijn. Omdat we preferred member zijn, konden we gelijk naar de garage. Hier stond een gigantisch grote Toyota 4x4 voor ons klaar. Die wilde John niet, terug naar de kiosk en vragen voor een andere. Hij had zijn zinnen gezet op een Jeep Cherokee, maar helaas. We konden wel een Lincoln MTK krijgen, oké, dan maar die. Dit is ook een 7 persoons auto maar iets kleiner.
En we hebben weer geluk, hij is “full options”, dus weer navigatie, open dak, stoel climate, camera, zelf parkeren enz enz.
Dus alles ingeladen en op naar Key Largo.
Bij het hotel Marina del Mar, gelijk gevraagd voor een upgrade, en nu zitten we in een “suite” aan het water. Suite stelt niet veel voor, maar uitzicht is prima. Het is een kanaal dat naar zee gaat en er liggen veel plezierjachten, dus genoeg te kijken.
Gisteren zijn we gaan toeren. Eerst naar Lorelei op Islamorada. Hier hadden we een aantal jaren geleden gegeten en we wisten dat het heel mooi aan het water lag. Heerlijk plekje! We hebben hier lekker gegeten, we kregen nog bezoek van een leguaan. Die scheen hier vaker te komen, het personeel gooide hem van alles lekkers toe.
Met de buik vol, op weg naar de Seven Miles bridge en Bahia Honda State Park. We hebben hier heerlijk gezwommen, water was rond de 28 graden. John heeft zijn Gopro uit geprobeerd, dit ging prima.
S’avonds nog naar de bar bij de buren, hier zat een live bandje, soms goed, soms verschrikkelijk slecht. Maar wel gezellig. Vandaag gaan we “hangen”.










Reacties